BABU GENT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 15 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Babu Gent. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 11:06 Food was delicious and delivery was on time... when we think about burger we will order again, the frietjes were amazing!!!!
15 nov 2022 om 14:50 Great food, delivery was very late because the order did not come through to Babu. The riders waited for the order and came to us as fast as possible. Great people but flawed software.
12 nov 2022 om 22:51 Heerlijk. Weinig frieten zo krokant geweten. Bun was iets te slap waarschijnlijk door het transport maar voor de rest voortreffelijk!
22 jun 2022 om 21:07 the burger was very good, chili mayo is a must!! loved the fries
14 feb 2022 om 10:53 Heel lekker, eens wat anders, iets te duur voor portie.
7 jan 2022 om 20:06 Frieten zijn super! Burgers zijn veel te duur voor wat het is. En ik had gevraagd zonder ui maar hier das ook geen rekening met gehouden. Levering was optijd.
5 dec 2021 om 10:38 Werd besteld om om 20u toe te komen, werd geleverd om 20u30. Op voorhand reserveren werkt nog niet goed
23 sep 2021 om 19:17 food was tasty but expensive, deliverer person was nice. unfortunately, I paid 7.5 euros for a can of wine that was not delivered and was to busy call takeaway for a refund to realy enjoy my meal.
14 aug 2021 om 19:03 Snel bezorgd en heel erg lekker!